Înscriere în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

ANUNȚ!

Înscriere în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate– DOCUMENT

Conform Hotărârii nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru
autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice, proprietari a spațiilor conectate la un sistem individual adecvat de epurare au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Primăriei comunei Tudora în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate.

APASA AICI SI DESCARCA CERERE DE INSCRIERE IN REGISTRU!

ACEASTA SE COMPLETEAZA SI SE DEPUNE LA REGISTRATURA SAU PE E-MAIL: office@comunatudora.ro

ALATURI DE DOCUMENTELE CERUTE!

ATENȚIE! Obligația înregistrării revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite înainte de intrarea în vigoare a prezentului act normativ, în termen de 180 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului.

În conformitate cu art. 23 din Hotărârea nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea
criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate,nerespectarea de către persoanele fizice și juridice a dispozițiilor art. 11 alin. (1) și (2) și art. 15 alin. (2), constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Formular-inscriere-in-registrul-de-evidenta-a-sistemelor-individuale-PMP-COLECTARE-fose

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 82

Scroll Up Skip to content